ŘECKÁ KUCHYNĚ
Předkrmy:
slávky
na víně
smažené
krevety
rajčata
plněná šunkou
párky na víně
smažené
drobné rybičky
Saláty:
řecký
salát ze Samosu
Pomazánky:
česneková kaše
sýrová pomazánka
tzaziky
Polévky:
cibulová
polévka
čočková polévka
fazolová polévka
mrkvová polévka
pórková polévka
rybářská polévka
selská
jarní polévka
Vejce:
omeleta
a bramborem a krevetami
omeleta z
Androsu
vejce na smetaně
Hlavní jídla:
Moussaka
jehněčí
s jogurtem
kotlety na víně
sofrito z
kerkyry
telecí na
citronu
ryba se zeleninou
pikantní masové kuličky
souvlaki-špíz
Ryby a mořské plody:
chobotnice na víně
sépie
na víně a na rajčatech
Moučníky:
baklava
zpět na hlavní stranu