ŘECKÁ KUCHYNĚ
Předkrmy:
slávky na víně
smažené krevety
rajčata plněná šunkou
párky na víně
smažené drobné rybičky

Saláty:
řecký salát ze Samosu
Pomazánky:

česneková kaše
sýrová pomazánka
tzaziky


Polévky:
cibulová polévka
čočková polévka
fazolová polévka
mrkvová polévka
pórková polévka
rybářská polévka
selská jarní polévka

Vejce:
omeleta a bramborem a krevetami
omeleta z Androsu
vejce na smetaně

Hlavní jídla:
Moussaka
jehněčí s jogurtem
kotlety na víně
sofrito z kerkyry
telecí na citronu
ryba se zeleninou 
pikantní masové kuličky
souvlaki-špíz
Ryby a mořské plody:
chobotnice na víně
sépie na víně a na rajčatech


Moučníky:
baklava

 

zpět na hlavní stranu